Lucie Kohoutová

Linka podpory pro pedagogické pracovnice a pracovníky

Máte toho dost? Cítíte se vyčerpaně? Je pro Vás obtížné zvládat náročné období? Jako reakce na současnou epidemiologickou situaci nabízíme Linku podpory pro pracovnice a pracovníky ve vzdělávání.

Linka podpory pro pedagogické pracovnice a pracovníky

Naším cílem je podpořit psychickou odolnost nebo nabídnout východiska z náročných situací učitelkám, učitelům, ale i dalším pracovníkům ve vzdělávání. Můžete nám napsat email nebo rovnou zavolat.

Kontaktujte nás prostřednictvím emailu vzdelavani@charita.cz nebo na telefonu +420 730 804 205. Veškeré služby jsou důvěrné, mohou být anonymní a jsou zdarma v rámci projektu Akademie Young Caritas.

Volejte dřív, než se ztratíte v nepřehledných okolnostech, vztazích a emocích! Není ostuda si říci o podporu, naopak, je to znakem Vaší profesionality.

Co je Akademie Young Caritas?

Akademie Young Caritas je vzdělávací program pro pedagogické pracovnice a pracovníky s dětmi a mládeží posledních ročníků ZŠ a středních škol. Cílem vzdělávacího programu Akademi Young Caritas je vybavit účastníky kompetencemi pro moderní učení v oblasti témat sociálního pilíře udržitelného rozvoje.

Akademie Young Caritas v sobě obsahuje cyklus vzdělávacích seminářů, metodickou a supervizní podporu. Součástí je i participace mladých lidí na řešení problémů formou organizování tematických výzev nebo realizace školních projektů, které pozitivně ovlivňují komunitu, ze které mladí lidé vycházejí.

Více o akademii naleznete pod tímto odkazem.