Oslavme společně dobrovolnickou práci!

Pojďme dobrovolníkům poděkovat za jejich činnost aneb oslavy spojené s Mezinárodním dnem dobrovolníků po roce opět přichází, tentokrát netradičně v úterý 7. prosince!

Oslavme společně dobrovolnickou práci!

Pátý prosinec není speciálním dnem jen proto, že se po venku v podvečerních hodinách vedle Mikuláše prohání také čerti a andělé. Tento již adventní den se pojí i s jinou oslavou, pro nás neméně důležitou. Na pátý prosinec totiž připadá také Mezinárodní den dobrovolníků! Právě dobrovolníci tvoří samotné srdce naší organizace Young Caritas.

O tom, že svátek připomínající si význačnost dobrovolnické práce pro společnost není žádnou novinkou, svědčí i skutečnost, že je slaven již od roku 1985, kdy jej vyhlásila Organizace spojených národů. Pojďme i letos dobrovolníkům za jejich práci poděkovat a oslavme společně tento význačný den!

Aby Vás při cestě za námi žádný čert neodnesl, rozhodli jsme se naši oslavu uspořádat o něco později, sice v úterý 7. prosince. Bližší informace o pořádané akci dodáme v následujících týdnech.

A pokud ještě dobrovolníkem nejste, nezoufejte. Přidat se můžete klidně hned, stačí kliknout na následující odkaz.

Nezapomeňte, že dobrovolníkem se může stát každý!

Autor: Michaela Kříženecká