Hosté Týdne s Young Caritas

Následující hosté přijali pozvání k rozhovorům v rámci Týdne s Young Caritas.

Hosté Týdne s Young Caritas

Během týdne s Young Caritas Vám představíme následující hosty: 

 
Veronika Batelková

Veronika Batelková

pondělí, 22. 3. 2021 od 18:00 

Veronika vede spolek Zvol si info, který dělá osvětu o aktuálních tématech jako jsou dezinformace a negativní dopady sociálních sítí. Je studentkou KISK MUNI v Brně.

 

 

 
Vaclav_Peltan_YC

Václav Peltan

středa, 24. 3. 2021 od 18:00  

Václav Peltan je koordinátorem projektu Young Caritas v Českých Budějovicích. Dříve aktivní, nyní neregistrovaný skaut. Je také doktorandem filosofie na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v ČB, kde se specializuje na buddhistickou etiku.  

 

 

 
MuradFoto

Salim Murad

pátek, 26. 3. 2021 od 18:00  

Salim Murad je vysokoškolský pedagog z Katedry společenských věd na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Věnuje se mimo jiné výzkumu a výuce politologie, společenských věd a migrace. Od roku 2007 vyučuje na New York University v Praze. Mezi jeho hlavní výzkumná témata patří etnické stereotypy v české reklamě, v médiích a v pohledu na migraci.

 

 

 
Jana Žilková_28.3.2021

Jana Žilková

neděle, 28. 3. 2021 od 11:00 

Jana pracuje od července 2018 jako vedoucí mise Charity Česká republika v Mongolsku. Má více než 10 let zkušeností v mezinárodním i nevládním sektoru. Jana má velkou vášeň pro cestování, běh, cyklistiku a práci na inovativních nápadech, jak zkrášlit prostředí pro všechny.