Léto s Young Caritas v Praze: příměstský tábor Cesta za dobrodružstvím

AKTUALIZACE!!! Zbývají poslední volná místa, pošlete nám přihlášku co nejdříve. 

Young Caritas cílí především na inkluzi a na neformální vzdělávání dětí a mládeže k odpovědnosti za svoje okolí. Nejinak tomu bude během srpnové Cesty za dobrodružstvím!

Léto s Young Caritas v Praze: příměstský tábor Cesta za dobrodružstvím

Nenásilnou formou a dobrým příkladem učíme děti k zájmu o svět kolem nás a především respektu vůči ostatním a sobě samým. Věříme, že to všechno lze předat hrou a máme zkušenosti, že to může být pro všechny velká zábava. I proto se k nám děti vrací. Globální odpovědnosti se budeme věnovat i první týden v srpnu během příměstského tábora CESTA ZA DOBRODRUŽSTVÍM! Zveme děti od 5 do 12 let na týden plný dobrodružství, základnu budeme mít v prostorách hotelu a školícího centra Marianeum na Vinohradech.

Přihlašování běží do naplnění kapacity nebo do 30. 6. 2021. Kapacita tábora je omezena, tábora se může zúčastnit maximálně 12 dětí. 

Pro přihlášení klikněte zde

Nejpozději dva týdny před konáním tábora obdržíte všechny potřebné informace týkající se i aktuálních hygienických opatření, které budeme muset dodržet.

Program tábora bude začínat v 8:30 a skončíme ve 14:30, zkušení lektoři budou k dispozici dětem každý den vždy od 8:00 do 15:00 hodin. Program pro děti na táboře je bezplatný díky podpoře Ministerstva školství a Evropské unie. Vzhledem k tomu, že z grantu není možné uhradit i celodenní stravování, prosíme ty rodiče, pro které není příspěvek na stravování překážkou, o uhrazení příspěvku. Doporučená výše je 500,- až 800,- Kč. Vyšší příspěvek je solidární, tím přispíváte na stravování i dětem z rodin, které by si účast na táboře nemohli dovolit. Po obdržení vaší přihlášky dostanete potvrzení o jejím přijetí a instrukce k případnému zaplacení příspěvku. Děti budou mít zajištěné dvě svačiny a oběd na každý den.

Moc se těšíme na léto s vámi!

Tým Young Caritas