Veronika Zvánovcová

I rodiče se mohou zapojit!

Přemýšlíte nad tím, jak zabavit Vaše děti? Přiveďte je na některou z akcí Young Caritas. Pravidelně děláme workshopy a další aktivity, které jsou zaměřené na děti od 6 let věku!

I rodiče se mohou zapojit!

Young Caritas je především o práci s dětmi a mládeží. Pořádáme mnoho aktivit, které jsou zaměřeny pro ty nejmenší. Workshopy, projektové dny i besedy děláme zábavnou formou, která děti zaručeně zaujme. A především je něco naučí.

caritas_pracesdetmi

Zaměřujeme se na neformální vzdělávání, které je nad rámec běžné školní výuky. Snažíme se dětem vštěpovat hodnoty, jako jsou solidarita, zodpovědnost či empatie. Učíme je poznávat vlastní kulturu i civilizace, které jsou tisíce kilometrů vzdálené. Věříme, že poznávání světa kolem nás zlepšuje nejen naěí osobu, ale v samotném důsledku i celou společnost.

Pokud máte zájem zapojit Vaše děti do aktivit Young Caritas, podívejte se, co právě plánujeme. Případně se nám ozvěte prostřednictvím kontaktů či formuláře.

Chcete být v obraze?

Přihlaš se do oběru novinek a plánovaných akcí!