I rodiče se mohou zapojit!

Přemýšlíte nad tím, jak zabavit Vaše děti? Přiveďte je na některou z akcí Young Caritas. Pravidelně děláme workshopy a další aktivity, které jsou zaměřené na děti od 6 let věku!

I rodiče se mohou zapojit!

Young Carita se soustřeďuje především na práci s dětmi a mládeží. Pořádáme mnoho aktivit určených i pro ty nejmenší. Zábavnou formou připravované workshopy, projektové dny nebo besedy děti zaručeně zaujmou a především je lecčemu naučí

caritas_pracesdetmi

Soustředíme se na neformální vzdělávání, které je nad rámec běžné školní výuky. Snažíme se dětem vštěpovat hodnoty, jako jsou solidarita, zodpovědnost či empatie. Učíme je poznávat vlastní kulturu i civilizace tisíce kilometrů vzdálené. Věříme, že poznávání světa kolem nás zlepšuje nejen naši osobnost, ale v konečném důsledku i celou společnost.

Pokud máte zájem zapojit Vaše děti do aktivit Young Caritas, podívejte se, co právě plánujeme. Případně se nám ozvěte prostřednictvím kontaktů či formuláře.

Chcete být v obraze?

Přihlaš se do oběru novinek a plánovaných akcí!