Veronika Zvánovcová

Absolvuj stáž v Young Caritas!

Chceš získat skvělou praxi z neziskového sektoru? V Young Caritas ti dáme příležitost! Nejen že dostaneš možnost prohloubit své znalosti, ale navíc se budeš moci podílet na projektech, které mají celospolečenský dopad.

Absolvuj stáž v Young Caritas!

V Young Caritas máme mnoho příležitostí pro studenty vysokých škol. Můžeš nám pomáhat s PR, s drobnou administrativou, přípravou projektů a s mnoha dalšími aktivitami, které tě nejen budou bavit, ale přinesou ti i cennou praxi do života. Navíc se budeš podílet na projektech, které opravdu mají smysl.

Kromě toho našim stážistům dáváme možnost účastnit se nejrůznějších workshopů, seminářů a školení, které ještě více prohlubují znalosti v oblasti společenských témat.

web (8 of 32)

Pokud chceš do budoucna směřovat svou kariéru na neziskový sektor, sociální služby, rozvojovou spolupráci, mezinárodní vztahy apod. určitě pro tebe bude stáž v Young Caritas velkým přínosem! Ozvi se nám prostřednictvím kontaktů nebo formuláře.

Chceš být v obraze?

Přihlaš se do oběru novinek a plánovaných akcí!