Veronika Zvánovcová

Akce pro děti a mládež

Pořádáme velké množství osvětových akcí pro děti a mládež, prostřednictvím kterých se snažíme o sdílení informací, zkušeností a inspirací. Některé mají celoroční dobu trvání, jiné jsou sezonní záležitostí.

Akce pro děti a mládež

Workshopy, projektové dny, živé knihovny, příměstské tábory i interkulturní akce, které mají za cíl vzdělávat mládež a děti od šesti let ve věcech, které se týkají lokálních i globálních témat. Zapojujeme se také do různých akcí, které se vážou přímo na místa, ve kterých působíme, ale i do těch, které mají svůj záběr na celou Českou republiku, případně mají celosvětový přesah. Všechny naše akce mají za cíl předávat nové znalosti či dovednosti. Snažíme se, aby byly nejen příjemným, ale také přínosným zážitkem.

caritas kids

V přehledu našich aktivit najdete, co plánujeme. Pokud Vás některá z našich akcí zaujme, můžete se sami rozhodnou, zda se zúčastníte jako návštěvník, nebo nám pomůžete na dobrovolnické fázi. Pokud máte sami nápad na jakoukoli akci pro děti čí mládež a chcete s námi navázat spolupráci, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím kontaktů či formuláře!

Chceš být v obraze?

Přihlaš se do oběru novinek a plánovaných akcí!