Neformální vzdělávání

Young Caritas nabízí mnoho aktivit, do kterých se mohou zapojit mladí lidé, školy, organizace, spolky i rodiče. Zaměřujeme se na lokální celospolečenská témata, vždy s jasnou vizí prospěšnosti akce. Naším programem se snažíme mladé lidi motivovat k činnosti a společenské odpovědnosti.

Neformální vzdělávání

Zajímá Vás, čím se zabýváme?

Snažíme se přispívat k vytváření prostoru pro mladé lidi, kteří se chtějí zapojovat do veřejného života. Nejčastěji pořádáme projektové dny, workshopy, interkulturní akce a živé knihovny. Účastníme se ale i spousty jiných akcí nejrůznějšího zaměření. Dobrovolníky můžete vidět na mnoha letních festivalech, filmových školách, workshopech pro děti a mládež i na dalších skvělých událostech.

Podívejte se, co aktuálně chystáme a přidejte se. Pozorovatel, účastník nebo třeba dobrovolník – otevření jsme každému, kdo má zájem o naši činnost a o své okolí. Pokud zde nenajdete žádnou akci, která by pro Vás byla vhodná, ale přesto byste se chtěli zapojit do naší činnosti, ozvěte se nám!

Chceš být v obraze?