Veronika Zvánovcová

Naše aktivity

Young Caritas nabízí mnoho aktivit, do kterých se mohou zapojit mladí lidé, školy, organizace, spolky i rodiče. Zaměřujeme se na lokální celospolečenská témata. Vždy však s jasnou vizí prospěšnosti akce. Snažíme se motivovat mladé lidi k činnosti a společenské odpovědnosti.

Naše aktivity

Zajímá Vás, čím se zabýváme?

Snažíme se přispívat k vytváření prostoru pro mladé lidi, kteří se chtějí zapojovat do veřejného života. Nejčastěji pořádáme projektové dny, workshopy, interkulturní akce a živé knihovny. Účastníme se ale i mnoha jiných akcí nejrůznějšího zaměření. Dobrovolníky můžete vidět na mnoha letních festivalech, filmových školách, workshopech pro děti a mládež a mnoha dalších skvělých akcích.

Podívejte se, co aktuálně chystáme a přidejte se. Jako pozorovatel, účastník nebo třeba dobrovolník. Otevření jsme opravdu každému, kdo má zájem o naší činnost a především o své okolí. Pokud zde nenajdete žádnou akci, která by pro Vás byla vhodná, ale přesto byste se chtěli zapojit do naší činnosti, ozvěte se nám!

Chceš být v obraze?

Přihlaš se do oběru novinek a plánovaných akcí!