Workshopy Young Caritas HK

Pro děti a mládež všeho věku organizujeme workshopy z různých odvětví - aktuálně pro školy, neziskovky a dětská centra. Díky širokému spektru tematického zaměření workshopů chceme děti nejen seznámit s důležitými společenskými tématy, ale poskytnout jim také možnosti pro nabytí zkušeností pro budoucí život i prostor pro osobnostní rozvoj.

Workshop komiksy

Výtvarné a umělecké workshopy

Děti se v rámci uměleckých dílen zaměřených na arteterapii, přírodní keramické dílny, pletení košíků či výrobu kostýmů a rekvizit seznamují zábavnou formou se společenskými tématy a hodnotami. Zapojením do kolektivních her s globální tematikou děti v osobnostně aktivizačních workshopech rozvíjejí své schopnosti podpory a spolupráce v týmu.

Workshop v Archeoparku

Workshopy s experty plné praktických rad a zábavy

Experti z různých odvětví představují dětem aktuální témata dnešního moderního světa, a připravují je tak na budoucí život. Ve spolupráci s ČSOB seznamujeme děti se zásadními tématy finanční a digitální gramotnosti, která je nezbytnou výbavou pro život i budoucí praxi, dále nabízíme workshopy o kyberbezpečnosti či ekologické výchově.

Telefon: 737 419 253