Veronika Zvánovcová

Příměstské tábory

V letních měsících pořádáme akce pro děti, které vzdělávají, inspirují i baví. Mezi ně patří i naše příměstské tábory!

Příměstské tábory

Organizujeme příměstské tábory plné zážitků pro děti všeho věku. Tábory připravujeme zpravidla formou týdenních prázdninových programů či volnočasových odpolední.

web (4 of 32)

Cesta po světadílech  Příměstský tábor určený dětem od od 9 do 13 let nabízí týden plný her a zábavného poznávání nepoznaného. Děti pomyslně procestují křížem krážem Afriku, podívají se na exotická místa Asie nebo Jižní Ameriky. Společně nahlédneme do cizích kultur, zvyků a kuchyní a seznámíme se také s tvorbou dokumentárních filmů či fotoreportáží.

Země na dlani – Týdenní příměstský tábor určený dětem od 5 do 8 let se nese v kreativním duchu. Společně budeme poznávat exotická zákoutí planety Země, vyzdvihneme její unikátnost a upozorníme na její křehkost. Prozkoumáme svět a objevíme způsoby, jak můžeme být odpovědnější k životnímu prostředí. Díky tvorbě upomínkových předmětů, z nichž budeme mít radost nejen my, ale i naše planeta, děti naučíme, jak být ohleduplní nejen k přírodě, ale i jeden k druhému a lidem v našem okolí.

Pokud se chcete vědět víc, ozvěte se nám prostřednictvím kontaktů či formuláře.